Івано-Франківськ

Палетні стелажі для складу: як правильно вибрати?

Сучасні стелажні системи мають досить багато переваг, саме тому їх вибирають для великих і малих підприємств.

real 157c705e 16a1 4100 9265 779782faa254

Одними з найпопулярніших та найпоширеніших систем для зберігання, які використовуються на сучасних складах, є палетні стелажі для складу. Вони необхідні для комфортної організації простору та розкладання різного типу продукції.

Представлені металеві конструкції дозволяють досить використовувати наявну площу приміщення. При цьому, ви зможете зручно та швидко завантажувати чи розвантажувати товари, знаходити потрібні вам коробки, ящики тощо.

Палетні стелажі для складу призначені для зберігання товарів на піддонах (палетах). Саме звідси й походить назва конструкцій. Складається така система з металевої перфорованої рами, балок та міжрамних з’єднань.

Переваги палетних стелажів

Сучасні стелажні системи мають досить багато переваг, саме тому їх вибирають для великих і малих підприємств. Найголовнішими з плюсів вважаються наступні:

  1. Хороша вантажність. Система виконана з міцного металу, тому може витримувати великі навантаження. Обладнання можна спокійно використовувати навіть для великогабаритних товарів.
  2. Легкість завантаження та розвантаження. Для цих робіт можна використовувати вилкові навантажувачі, що дозволяє суттєво пришвидшити роботи на складі.
  3. Майже усі стелажі мають можливість регулювання полиць, тому їх можна підлаштовувати відповідно до потреб та можливостей складського приміщення.
  4. Оскільки системи забезпечують вертикальне зберігання продукції, це допомагає зберегти наявний вільний простір.
  5. Вільні проходи між стелажами забезпечують легкий пошук та доступ до товарів. Це дуже зручно та полегшує інвентаризацію, обробку та пошук вантажів.

Також можна назвати й інші плюси стелажних складських систем. Це, наприклад, довгий термін служби, модульність та мобільність.

real 555a800d 2701 4b81 a99e 3c5e59ee1507 scaled

Особливості вибору палетних стелажів

Якщо ви хочете замовити палетні стелажі, зробити це можна тут https://forstor.ua/ua/ca-stellazhi/palletnye/. Насамперед варто ознайомитись із загальними правилами вибору такого обладнання. Звертати увагу потрібно на наступні параметри:

  1. Максимальне навантаження. Щоб визначитись з цим показником, варто знати вагу однієї палети, та загальну кількість піддонів, які ви плануєте розмістити на стелажах.
  2. Габарити вантажів. Важливо враховувати не лише вагу, а й розміри продукції, яку ви будете зберігати на полицях. Це допоможе визначитися з шириною та глибиною полиць.
  3. Загальна площа приміщення. Обов’язково перед купівлею палетних систем враховуйте конфігурацію та розміри вашого складу, щоб обрати оптимальну кількість та розмір стелажів.
  4. Матеріали виготовлення стелажів. Саме від цього показника залежать надійність та термін служби виробу. Зазвичай це сталеві конструкції, які відрізняються стійкістю не лише до навантажень, а й до зовнішнього впливу.

Також, якщо на вашому складі вже впроваджені автоматичні системи управління, необхідно переконатись, чи можлива інтеграція ваших стелажів із ними. Робіть свій вибір зважено, адже це важливе рішення для організованого зберігання товарів.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено