Івано-Франківськ

Росіяни побоюються їхати на відпочинок до Криму – ГУР Міноборони

Курортний сезон-2024 у Криму не можна назвати успішним. 

Росіяни побоюються їхати на відпочинок до Криму - ГУР Міноборони

Росіяни побоюються їхати на відпочинок на море, до Криму на тлі ситуації, що склалася через війну. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки у Telegram, пише ПІК.

Розвідка зазначає, що від організованих на червень 2024 року турів в окупованому Севастополі відмовилися майже 80% росіян. Загальнокримський показник скасування заброньованих путівок минулого місяця становив понад третину.

«Передусім росіян, які передумали грітися на захоплених кримських узбережжях, турбує викликана окупацією складна ситуація з безпекою», – сказано в повідомленні.

Розвідники додали, що на масову відмову росіян від відпочинку в Криму вплинула ненадійна та смертельно небезпечна робота системи ППО російських загарбників.

«Ще один фактор ризику — вразливий  незаконний Керченський міст, який залишається основною  артерією для так званого туризму з росії та використовується москвою для воєнної логістики», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у червні після атаки та роботи російської ППО прямо поряд з пляжем на території Севастополя так звана влада запровадила режим надзвичайної ситуації.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено