Івано-Франківськ

Буде гаряче! Міша Крупін 27 липня з великим концертом в Івано-Франківську

Співак здивує особливим вайбом, гарячими хітами і багатьма сюрпризами.

1 Misha Krupin scaled

Міша Крупін на великому концерті в Івано-Франківську, який 27 липня о 19.00 пройде просто неба у парку Палацу Потоцьких, запалить усіх новими полум’яними патріотичними і драйвовими піснями та шаленим драйвом.

Співак-харизма, автор і виконавець та відомий волонтер з залізобетонного Харкова здивує особливим вайбом, гарячими хітами і багатьма сюрпризами.

«Пароль», «У нашому місті», «Палає», «Їб.ште, хлопці», «Білгород», «Ї**ти **сню 24/7», «Не відпускай», «Відпочиваю від болю», «Віскі з льодом», «Вбивай мене», «Невиправна», «Тихо» і фірмове виконання «Рідна мати моя».

Плей-лист концерту — розкішний! Максимально розкриває нову сторінку творчості Міші Крупіна, про яку артист оголосив цього року.

Стильні й потужні свіжі новинки Міша Крупін презентує з командою віртуозів-музикантів та скорить глядачів своїм незмінним винятковим даром — створювати таку фантастичну атмосферу, що серця всіх прискорено битимуться вже з найперших секунд вечора. Те, як запалює Міша Крупін на концертах — не описати! Треба бачити і відчувати наживо.

“Івано-Франківськ — чудове місто. Кожного разу, коли ми приїжджали сюди в рамках турів, були вражені красою міста та класними людьми. Тому я впевнений, що і цього разу концерт буде душевний та гарячий. І всі вивчать наш пароль!”запрошує всіх Міша Крупін.

2 Misha Krupin scaled

Цьогоріч Міша Крупін оголосив про абсолютний перезапуск музичної кар’єри. І саме франківці на атмосферному концерті просто неба одними з найперших почують ексклюзивні прем’єри. А їх за останній час співак написав чимало.

Зокрема, навесні вразив «вбивчою» піснею з Сергієм Притулою «Ї*ати русню 24/7», що була записана спеціально для збору «Рій помсти» на 5000 FPV-дронів.

А у запальному іронічному кліпі «Пароль», у якому знялися друзі співака з 67 окремої механізованої бригади, Міша Крупін відобразив сюрреалізм нашого теперішнього життя.

У крайній прем’єрі, що вийшла у червні, Міша Крупін приголомшив незвичним амплуа і постав у ролі романтичного лірика у зворушливій дуетній пісні «Тюльпани» зі співачкою KOLA.

“Коли KOLA запропонувала заспівати разом «Тюльпани», я не сумнівався жодної хвилини. Ми дуже різні виконавці, і мені здалося, що для цієї пісні це найкраще рішення. Вона ж якраз про пошуки спільної мови, точки зіткнення. Через емоційну лірику та ніжні мелодії цією піснею ми розповідаємо про свої почуття та роздуми після конфлікту, що нагадує кожному з нас про важливість взаєморозуміння та прощення в стосунках”, – ділиться Міша Крупін.

З початку повномасштабної війни рф проти України Міша Крупін активно долучився до волонтерства. Передав чимало автівок, дронів, амуніції та найнеобхіднішого захисникам. Тож і його новий концерт в Івано-Франківську матиме благодійну складову. Під час події пройде благодійний аукціон з цінними лотами та збір коштів для ЗСУ.

“Я почав займатися волонтерством у 2022 році і не втомлююсь це робити. Хлопці їб.шать там, ми — тут. Війна триває, тож маємо всі завзято й безупинно допомагати нашим захисникам, хто чим може. Особисто і разом з «Культурним десантом» для військових ми давали концерти у самих різних точках, виступали навіть під обстрілами, а якось я співав для воїнів, що були в окопі, просто по рації… І саме ці виступи за останні три роки, під час повномасштабного вторгнення, найбільш знакові для мене. Коли я їжджу до військових, там не я зірка, артист, а — вони. А Міша Крупін — просто чувак з гітарою. Для хлопців це дуже важливо і мені приємно бачити ці емоції. Там я відчуваю себе собою”, — переконаний Міша Крупін.

3 Misha Krupin scaled

Приходьте співати улюблені хіти, першими чути яскраві прем’єри, насолоджуватися голосом та винятковою харизмою Міші Крупіна 27 липня о 19.00 на великому концерті просто неба у парку Палацу Потоцьких.

Квитки (від 350 грн) купуйте за цим посиланням https://ivano-frankivsk.karabas.com/ua/misha-krupin-1/order/

4 Misha Krupin scaled

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено