Івано-Франківськ

Мер Франківська змінив рішення і оголосив конкурс на директора “Комфортного дому”

Чому очільник міста вирішив провести відкрити конкурс на "гарячу" вакансію?

"Через відключення світла маємо проблеми з ліфтами у деяких будинках" - Марцінків 

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків оголосив про проведення конкурсу на відкриту посаду керівника КП «Комфортний дім».

Нагадаємо, напередодні у своєму відеозверненні він оголосив, що керівнику посаду посяде комбат 78 батальйону 102 бригади тероборони. Але згодом – змінив своє рішення, розповідає ПІК.

Критика від військових

Як наголосив сам Марцінків, він бачив звернення, допис від військового Мирона Дмитрика, щодо його включення про Андрія Тірона.

«Бачив цей відкритий пост. Поважаю позицію військових. Не можу судити про ті речі, які відбуваються на війні. Хай судять ті, хто має судити, хто воював разом з Андрієм Тіроном», – наголосив міський голова у своєму вечірньому відеозверненні 24 липня.

222 3

Що далі?

Руслан Марцінків також повідомив, що вирішив провести відкритий конкурс на вакантну посаду.

«Щоб не було зайвих розмов, бо розумію, що кого б не призначив на цю важку посаду керівником КП «Комфортний дім» – все-рівно буде багато питань і претензій. Тому оголошую відкритий конкурс на посаду», – наголосив він.

Водночас мер Франківська додав, що той, хто хоче бути керівником даного підприємства повинен представити план і стратегію його розвитку.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено