Івано-Франківськ

На Христину Соловій склали адмінпротокол за дрібне хуліганство: матюки на сцені (ВІДЕО)

Артистка розкритикувала стару назву міста Чорноморськ — Іллічівськ.

На Христину Соловій склали адмінпротокол за дрібне хуліганство: матюки на сцені (ВІДЕО)

Поліція Одещини наклала адміністративний протокол на співачку Христину Соловій за вживання нецензурної лексики під час виступу на фестивалі «виделкаfest» у Чорноморську. Про це пише ПІК з посиланням на hromadske.

Раніше соцмережами поширився уривок з виступу Христини Соловій, де вона розмовляє з публікою. Артистка розкритикувала стару назву міста Чорноморськ — Іллічівськ.

«А скажіть, будь ласка, тільки пообіцяйте, що ніхто зараз не буде ображатися, я з добром: як називалося ваше місто до того, як його перейменували? І що, вам це подобалося? Повна х*йня», — сказала Соловій.

Ці слова артистки спричинили хвилю обговорень — частина користувачів соцмереж дякували за звернення уваги на важливість декомунізації, а інші розкритикували її за матюки. З відео видно, що серед глядачів були діти.

Культурний менеджер фестивалю «виделкаfest» Сергій Гнезділов розповів hromadske, що після цього виступу кілька місцевих жителів написали заяву до поліції за порушення громадського порядку, за використання обсценної лексики в публічних місцях.

Співачці загрожує або штраф, або громадські роботи, або виправні роботи з відрахуванням 20% заробітку, або 15 діб адмінарешту — дивлячись, що обере суд. За іронією, судити Соловій буде Іллічівський міський суд, який зберіг стару назву, заявив Гнезділов.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено