Івано-Франківськ

Півонія – вдалий вибір і для букету і для інтер’єрної композиції

Не дивно, що коли розпочинається період цвітіння півоній, професійні флористи пропонують саме ці квіти.

Дякуючи рослинам, наше життя стає красивішим і яскравішим. Не дивно що традиція дарувати квіти на різні свята та урочисті події не втрачає своєї актуальності. Крім того часто використовуються рослини для опорядження інтер’єрів. І тут виникає питання, які саме рослини краще обирати

півонія

Консультанти УкраФлора впевнені, що всі квіти варті уваги. Але, наприклад, півонія прекрасно виглядає як в букеті так і інтер’єрній композиції. Тому ця рослина користується попитом. Крім того дарувати півонії буде доречним всім незалежно від віку, статі та статусу і навіть приводу.

У троянд є конкуренти

Кожна квітка красива сама по собі. У кожної рослини є своя родзинка. Одні екземпляри вражають кольором, інші формами або ароматами. Але у більшості споживачів статус королеви квітів закріплено за трояндою. Але це до тих пір поки ви не бачите півонію. Бо частенько ця рослина претендує на королівський статус, дякуючи своїй красі і ніжному аромату.

Півонії відрізняються за видами, навіть пособ зростання (трав’янисті ростуть як традиційні рослини, дерев’яні – на гілках наче на дереві). Також відрізняються півонії за формою:

  • Прості;
  • Напівмахрові;
  • Махрові.

Останні взагалі нагадують нереально красиві кульки, які ідеально виглядають у букеті (монохромному) чи у композиції. До речі, це одна із особливостей півоній – вони універсальні. Чому?  Бо:

  1. Їх можна дарувати всім;
  2. Вони прекрасні в монохромних букетах чи композиціях;
  3. До них пасує будь-яке пакування в тому числі крафтовий папір, целлофан, кошик чи коробка.

Не дивно, що коли розпочинається період цвітіння півоній, професійні флористи пропонують саме ці квіти. До речі, дякуючи тому що ці рослини доступні не тільки у вигляді місцевих екземплярів а і привозяться з інших країн, є шанс придбати півонію не тільки з травня по червень. Крім того імпортні екземпляри зачаровують незвичайними колірним рішеннями:

  • Кораловий;
  • Фіолетовий;
  • Бордовий.

Півонія чудово комбінується з іншим рослинами (правда флористи не радять поєднувати їх з трояндами). Дві такі красуні в одному букеті – не дуже вдала ідея.

Враховуючи таку здатність гармонійно поєднуватися із іншими квітами, флористи використовують півонії і для створення монохромних букетів і для композицій.

Інтер’єрні композиції з півоній теж виглядають розкішно, крім того що рослина зачаровує своєю красою, вона ще наповнює приміщення делікатним ароматом.

півоніх

І не має значення ви обрали білі півонії чи рожеві, з жовтуватим відтінком чи навіть помаранчеві. У будь-якій колірній гамі ця рослина виглядає шикарно і привертає увагу. Тому не дивно, що флористи UkraFlora пропонують букети з півоній і для весілля, і для Дня народження, і для новосілля, і взагалі для підняття настрою  і навіть для освідчення в коханні.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено