Івано-Франківськ

Як підтримувати холод у холодильнику під час відключень світла

Оптимальна температура в холодильнику має ключове значення для збереження свіжості продуктів.

Як підтримувати холод у холодильнику під час відключень світла

Часті перебої з електропостачанням можуть негативно позначитися на функціонуванні холодильника, тому правильне охолодження є запорукою його довговічності та ефективності. Як зберегти холод у холодильнику без світла, пише ПІК з посиланням на 24 канал.

  • Не відкривайте холодильник надто часто. Коли дверцята герметично зачинені, прилад самостійно зберігатиме холод до восьми годин.
  • Слідкуйте за температурою в кімнаті. Так, температура ззовні холодильника впливає на його роботу, тож намагайтеся не забувати про штори та жалюзі, щоб пряме сонячне світло якомога менше потрапляло на прилад.
  • Правильно викладайте продукти на полицях. В холодильниках є спеціальна система охолодження, що створює колообіг холодного повітря. І щоб не перешкоджати роботі приладу, вам потрібно не закривати продуктами вентиляційні отвори.
  • Не кладіть в холодильник гаряче та тепле. Такі страви й продукти можуть швидко нагріти простір навколо себе.

Холод підтримує роботу холодильника та дозволить йому працювати набагато довше. Тож намагатися підтримувати у ньому прохолоду обов’язково. І для того, щоб це зробити, ви можете скористатися кількома порадами від експертів. Зокрема, можна використати акумулятори холоду, аби підтримувати потрібну температуру, або ж спробувати виготовити їх самостійно з продуктів і предметів, які вже є у вас вдома.

  • Сольовий. Вам потрібно взяти 450 грамів солі та додати туди 1 чайну ложку желатину. Все це розведіть у літрі води. Розчин розлийте по пляшках та заморозьте. Не наливайте рідину до верху, адже при заморожуванні рідина розшириться.
  • Гелевий. У літрі води потрібно розвести 40 грамів клею для шпалер. Ретельно перемішайте суміш, розлийте по пляшках та заморозьте.

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено