Івано-Франківськ

Microsoft Copilot – допомога штучного інтелекту бізнесу

Допомога штучного інтелекту надає компанії ряд переваг.

66391627b76461

Бізнес постійно модернізується, то ж не дивно, що більшість компаній впроваджує найновіші технології. Майже неможливо уявити функціонування будь-якої діяльності без допомоги штучного інтелекту. Один із таких помічників – Copilot від Майкрософт. Віртуальний помічник оптимізує діяльність, не забуваючи про безпеку та конфіденційність.

Можливості віртуального помічника

Насамперед слід дізнатися про Copilot більше. Це комплекс корисних інструментів, які вже інтегровано в програмне забезпечення. Користувачам останніх версій ОС Windows добре знайомий помічник Microsoft 365, де застосовуються алгоритми генеративного штучного інтелекту.

Офісні працівники щоденно користуються таким програмним забезпеченням, як Word, Excel, PowerPoint. При цьому використовується лише частина можливостей. Зовсім не обов’язково проводити форматування файлів за певними шаблонами: штучний інтелект має алгоритми навчання, які запам’ятовують часті дії користувача.

Віртуальний помічник Майкрософт Копілот надає можливість суттєво скоротити час виконання щоденних задач. Цим самим суттєво підвищується працездатність кожного співробітника команди. Щобільше, звільняється час на виконання креативних проєктів.

Створення нового продукту

Copilot – це не просто віртуальний помічник, який допоможе підготувати документи на основі колишніх дій. Генеративний штучний інтелект дозволяє створювати абсолютно новий продукт, причому це може бути текст, голосове повідомлення, відео. Такі можливості ШІ вже не перший рік використовуються створювачами контенту в інтернеті.

Віртуальний помічник оснащений діалоговим інтерфейсом, що суттєво прискорює будь-які робочі процеси: від пошуку до підтримки користувача при виникненні труднощів. Існують алгоритми дій для:

  • аналітики;
  • бізнесу;
  • безпеки;
  • розробки;
  • продуктивності;
  • інтернету тощо.

Таким чином, штучний інтелект надає допомогу користувачам. При цьому спостерігається не тільки скорочення часу, але й економія коштів.

Переваги від застосування Майкрософт Copilot

Допомога штучного інтелекту надає компанії ряд переваг. Серед них:

  • вивільнення часу на створення нових проєктів;
  • зменшення зусиль працівників при виконанні рутинних завдань;
  • швидке освоєння нових ринків;
  • мінімізація витрат та збільшення прибутків;
  • отримання переваги над конкурентами.

Дослідження виявили, що завдяки допомозі штучного інтелекту є змога виконувати завдання на 15-35% швидше.

Щоб описати переваги ШІ, достатньо простого прикладу. В стислі терміни необхідно створити текст або інший продукт. Copilot аналізує дані клієнта, сканує наявні файли та видає чернетку. Як мінімум такий документ можна використовувати як базу. Хоча можливості ШІ розвинуті настільки, що навіть інформація подається в зручному для сприйняття вигляді.

Таким чином, підприємства, які хочуть обійти конкурентів, вийти на нові ринки, мають використовувати штучний інтелект у своїй роботі. Отримати допомогу з впровадження ШІ в бізнес завжди можна, звернувшись до представників компанії SoftwareOne.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено