Івано-Франківськ

Конфлікт між мешканцями Ворохти і працівниками ТЦК: група чоловіків отримала підозри

У військовослужбовця після нападу діагностували черепно-мозкову травму та струс мозку.
s3 scaled 1

Групі осіб, які у Ворохті побили військовослужбовця Верховинського районного ТЦК, оголосили про підозру. Правопорушники – 1984, 1987, 1995 та 2004 років народження. Всі вони місцеві мешканці, раніше не судимі.

Нагадаємо, четвертого липня у селищі Ворохта, місцеві мешканці місцеві перекрили дорогу й таким чином блокували роботу працівників ТЦК. Причиною мітингу стало те, що туристи перестали їздити у Ворохту через військкомат і село втрачає у доходах та починає вимирати. Окрім того, вони побили військовослужбовця Верховинського районного ТЦК.

 “Під час конфлікту місцеві чоловіки призовного віку завдали 47-річному військовослужбовцю декілька ударів по голові та тілу, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та інші. Також застосували перцевий балончик, у результаті потерпілий отримав хімічний опік”,  – повідомляє прокуратура Івано-Франківської області.

Правоохоронці провели одночасно кілька десятків обшуків у Ворохтянській громаді. Вилучили мобільні телефони у фігурантів та інші речові докази, які направили на проведення необхідних експертиз.

Санкція статті передбачає покарання від обмеження волі до п’яти років до ув’язнення на строк до чотирьох років.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено