Івано-Франківськ

«Співоча сенсація» Геля Зозуля 3 серпня з великим концертом в Івано-Франківську

Її пісні — як пряний соус, що додає смаку життю!

1 Gelya Zozulya scaled

«Співоча сенсація», яскрава і самобутня Геля Зозуля з великим концертом виступить в Івано-Франківську 3 серпня о 19.00 просто неба у парку палацу Потоцьких.

Готуйтесь насолоджуватись колоритним вокалом, іронічними хітами й шаленою жіночою енергією.

Геля Зозуля — популярна українська співачка, що впевнено підхопила хвилю сучасної музики та тримається там, підкорюючи все більшу і більшу аудиторію.

Красуня-співачка буквально підірвала мережу з хітом «КоляГаля». Іронічний трек про подружні стосунки заполонив TikTok, а кліп на пісню, знятий у мальовничих декораціях українського села, зібрав мільйони переглядів.

Зрештою за пів року й інші її пісні вибороли місця у ТОП-чартах та поповнили плейлисти меломанів.

“Івано-Франківськ, неповторна Геля Зозуля заспіває для вас свої найвідоміші пісні «Літом», «Гроза», «Наробила лиха», «Сьомий елемент», «Маргарита», «Колір музики», «Рута», «Весела пісня», «Темно так» та презентує нові треки, які обов’язково вже скоро очолять ваші плей-листи”, — обіцяють організатори. — Тож кличте друзів та приходьте!”.

Музика Гелі Зозулі — це коктейль іронії, жіночності та неповторної енергетики.

Небанальні треки, які співачка пише сама, полюбились мільйонам слухачів, адже захоплюють своїм настроєм та позитивом.

“Я родом із Житомирщини. Пізніше переїхала до Києва навчатися в Київській академії музики імені Глієра. Так там і залишилася, якщо не враховувати всі мої постійні переїзди. Моє сценічне ім’я «Геля» на честь моєї бабусі Галі, яку всі звуть Гелею. А «Зозуля» — на честь музичного інструмента зозулі. Я хотіла, щоб моє сценічне ім’я було пов’язане з музикою і звучало милозвучно. Я могла обрати будь-що. Наприклад, Геля Трембіта чи Геля Скрипка. Але вирішила обрати Геля Зозуля — мені подобається. Чому б і ні?!”,— розповідає про себе Геля Зозуля.

2 Gelya Zozulya scaled

Через схожість манери виконання багато хто думав, що Геля Зозуля і є таємничою Клавдією Петрівною. Це сама співачка коментує так:

“Як я вже тільки не жартувала з цього! Хтось мені писав, що ми схожі, і запитував, чи я не Клавдія Петрівна. То я вже навіть відповідала: так, я Клавдія Петрівна, ми як той дракон з двома головами: одна зветься Клавдія Петрівна, друга — Геля Зозуля (сміється). Насправді мене постійно з усіма порівнюють. Але давайте будемо чесними: усіх з кимось порівнюють. Тому від порівнянь нікуди не сховаєшся, вони завжди будуть. Нещодавно, наприклад, мій голос порівняли з голосом морської відьми Урсули, героїні мультфільму «Русалонька». Порівнювати будуть завжди”. 

Приходьте 3 серпня о 19.00 просто неба у парку палацу Потоцьких насолоджуватися яскравими хітами Гелі Зозулі.

“Івано-Франківськ, запрошую вас у незабутню подорож у світ звуків та емоцій. Разом ми створимо мить, що залишить слід у наших серцях назавжди. Чекаю вас на своєму концерті 3 серпня, де мої ноти зустрінуться з вашими почуттями. Приєднуйтесь до мене і доторкніться до магії музики!”, – обіцяє Геля Зозуля.

Квитки на концерт (від 350 грн) купуйте за цим посиланням https://ivano-frankivsk.karabas.com/ua/gelya-zozulya-1/order/

Як і під час всіх інших літніх благодійних подій у палаці Потоцьких, на цьому концерті пройде аукціон та збір коштів на підтримку ЗСУ.

3 Gelya Zozulya scaled

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено