Івано-Франківськ

Нічні вибухи в Криму: окупанти заявляють про обстріл ракетами ATACMS

Потужні звуки вибухів було чутно у Севастополі, Сімферополі, Саках і Євпаторії. 

У Тернопільській області вранці працювала ППО: що відомо

У ніч з 1 на 2 серпня 2024 року у тимчасово окупованому Криму прогриміли вибухи. Російські пропагандисти кажуть про нібито застосування ракет ATACMS.

Про сирену у Криму партизанські ресурси повідомили після 1:00. Потужні звуки вибухів було чутно у Севастополі, Сімферополі, Саках і Євпаторії, пише ПІК із посиланням на “Еспресо“.

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив про загрозу балістики та БПЛА. У Криму буцімто працювало ППО, фіксували падіння уламків.

Після 3:00 Развожаєв виступив зі заявою, що на одну з доріг Севастополя буцімто впали уламки збитої ракети ATACMS. Окупанти попросили місцевих не виходити на вулицю та щільно закрити вікна.

Ближче до 5 ранку Развожаєв заявив, що частину збитої ракети, яка залишається на проспекті генерала Острякова, можуть знищити на місці. Це станеться, якщо її неможливо буде вивезти. Ділянку перекрили до 12:00.

Уже пізніше Развожаєв повідомив, що після обстеження одного з будинків на вулиці Сімонка нібито з’ясувалося, що “на дах 9-поверхового будинку впали не частини БПЛА, а збита фугасна частина ракети ATACMS”.

“Вона пробила дах і застрягла на технічному поверсі, тож ніхто не постраждав. На час робіт піротехніків зі збирання збитої ракети прийнято рішення про евакуацію людей до місця тимчасового розміщення”, – каже окупант.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено