Івано-Франківськ

У Франківську на сесії обговорили зведення реабілітаційно-оздоровчого комплексу біля міського озера

Мова йде про земельну ділянку, площею 1,1366 га на вулиці Гурика.

photo 2024 08 02 10 55 39 scaled

Другого серпня 2024 року відбулося пленарне засідання чергової 45-ї сесії Івано-Франківської міської ради, розповідає ПІК.

Під час засідання розглянули питання про оголошення інвестиційного конкурсу по залученню інвестора до інвестиційного проєкту для будівництва реабілітаційно-оздоровчого комплексу в межах вул. Гурика та Центрального міського озера в місті Івано-Франківську. Мова йде про земельну ділянку, площею 1,1366 га.

“Прошу підтримати інвестиційний проєкт реабітітаційно-оздоровчого комплексу, щоб наші воїни реабілітувалися в нормальних умовах. Ви, мабуть, знаєте, що в нас буде на Софіївці буде велика реабілітаційну лікарню. Тому що за реабілітацію зараз беруться всі. Але цим мають займатися професіонали. Для того, щоб був нормальний реабітітаційно-оздоровчого комплексу, нам потрібно було 500 метрів квадратних. Щоб там були не тільки ветерани, а й діти, старше покоління. Це дуже добре, що воно буде біля нашої лікарні”, – розповів  Тарас Масляк, директор ЦМКЛ Івано-Франківської міської ради.

photo 2024 08 02 10 55 35 scaled

Міський голова Руслан Марцінків нагадав, що саме цю ділянку свого часу “відвоювала громада” у забудівника. Тож тепер ця ділянку буде слугувати громаді, зокрема, ветеранам війни та пораненим воїнам.

“Дякую громаді за те, що ця ділянка піде на потреби ветеранів: реабілітаційного, відпочинкового та спортивного спрямування. Сподіваюся, що зовсім скоро на цьому місці проходитимуть відновлення наші герої у сучасних та належних умовах.”, – наголосив очільник Івано-Франківська.

Підтримали зведення й військовослужбовці, які завітали на сесію міської ради.

Натомість деякі міські активісти висловилися за те, щоб земельну ділянку залиши громаді. Це викликало жваві дебати зі сторони депутатів та присутніх в залі.

“Ця всі територія буде впорядкована, там буде відкрита зелена зона для прогулянок”, – наголосив Тарас Масляк.

У підсумку, депутати підтримали проєкт рішення. 

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено