Івано-Франківськ

В Україні з’явився перший дитячий вагон – Укрзалізниця

До кінця цього року планують запустити ще 7 таких вагонів.

66ac87471a1bd

В Україні з’явився перший дитячий купейний вагон. Він курсуватиме в складі поїзда №15/16 Харків – Ясіня з 8 серпня, про це повідомила Укрзалізниця, пише ПІК.

“Вагон оснащений таким чином, щоб найменшим пасажирам від 0 до 8 років та їхнім батькам було комфортно, безпечно та цікаво в дорозі: від дитячих манежів, сповивальних столиків у вбиральні, до різноманітних розважально-пізнавальних матеріалів, аби діти мали можливість розвиватися за будь-яких умов”, – йдеться у повідомленні.

До кінця цього року планують запустити ще 7 таких вагонів.

Квитки на цей вагон доступні для придбання виключно через мобільний застосунок Укрзалізниці, вартість квитка дорівнює вартості купейних квитків аналогічного класу в цьому ж поїзді.

“У застосунку вагон має маркування «Дитячий», щоб батьки, які подорожують з маленькими дітьми, могли обрати поїздку саме в цьому вагоні. Нагадуємо, що діти до 5 років включно подорожують поїздами Укрзалізниці безкоштовно і не потребують окремого квитка”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дитячий вагон був спроєктований за ініціативи Укрзалізниці в колаборації з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та за фінансової підтримки Уряду Бельгії.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено