Івано-Франківськ

Як зробити правильний вибір меблів?

Є кілька моментів, які варто враховувати при замовленні меблів для вашу дому.

342978411 754393746228296 8760569794836271851 n

Меблі завжди присутні в будь-якому приміщенні. Вони створюють атмосферу усього простору, роблять його затишним і комфортним, створюють сприятливі умови для продуктивної роботи або допомагають розслабитися після довгого робочого дня. Зараз усе більше людей замовляють меблі в інтернет-магазинах, так як можна у будь-який час посидіти за гаджетом, усе детально роздивитися і придбати те, що їм подобається.

Які матеріали використовуються для виготовлення меблів?

Для виготовлення меблів використовують різні матеріали, тому основними вважаються:

  1. Масив дерева. Натуральне дерево – розповсюджений матеріал. Деревина має природну енергетику і неповторний зовнішній вигляд. Це також довговічний, надійний та екологічно чистий матеріал. Меблі з масиву завжди виглядають розкішно і гламурно, але має єдиний нюанс – вартість;
  2. ДСП. Це основна альтернатива дереву і найпоширеніший матеріал у меблевій промисловості. ДСП має багато переваг, серед яких доступність, легкість в обробці, механічна міцність і тривалий термін служби. Недоліком є низька стійкість до вологи. Після тривалого контакту з водою ДСП починає деформуватися (розбухати);
  3. МДФ – для виготовлення цього матеріалу деревна стружка подрібнюється до мінімальної пропорції і змішується з органічними або синтетичними смолами. Основною перевагою цього матеріалу є його висока стійкість до вологи, саме тому його часто використовують при виготовленні фасадів меблів для кухні та ванної кімнати.

На що звернути увагу при замовленні меблів?

Є кілька моментів, які варто враховувати при замовленні меблів для вашу дому. Першим у цьому списку є розмір. Перш ніж замовляти меблі у виробника, потрібно визначити її майбутні параметри. Потрібно виміряти висоту, ширину і довжину приміщення, де в майбутньому будуть розміщені меблі. На основі цих показників фахівці розрахують оптимальний розмір меблів.

Бюджет – ще один важливий аспект підготовки. Вартість меблів залежить від матеріалів, швидкості виконання робіт, складності конструкції та розмірів. Точну суму можна розрахувати під час консультацій, а фахівці, у свою чергу, допоможуть підібрати оптимальний варіант для вашого бюджету.

Зовнішній вигляд майбутніх меблів є одним з найважливіших аспектів продукту, коли мова йде про користувача. Дизайн виробу повинен гармоніювати зі стилем інтер’єру та доповнювати його. Щоб краще пояснити, те, що ви хочете, як мають виглядати кухні, шафи та інші меблі у приміщеннях, ви можете пошукати зображення в інтернеті та показати їх. Залежно від ваших уподобань, дизайнер зможе запропонувати кілька варіантів.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено