Івано-Франківськ

Зеленський повідомив, чи справді довгоочікувані літаки F-16 вже в Україні (ВІДЕО)

Він також привітав військових Повітряних сил з професійним святом.

Зеленський повідомив, чи справді довгоочікувані літаки F-16 вже в Україні (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський підтвердив інформацію, яка з’явилася днями про те, що перші літаки  F-16 вже прибули до України. Він подякував пілотам, які вчилися опановувати ці літаки та партнерам за допомогу, пише ПІК.

“F-16 в Україні. Ми забезпечили це. Я пишаюсь усіма нашими хлопцями, які якісно опановують ці літаки і вже почали їх використовувати для нашої держави. Я дякую нашій команді за цей результат. Я дякую всім партнерам, які справді дієво допомагають із F-16, і першим державам, які акцептували наш запит про надання літаків – Данія, Нідерланди, Сполучені Штати, – і всі наші партнери – ми цінуємо вашу підтримку!”,написав глава держави у соцмережі “Фейсбук”.
 Президент також привітав військових Повітряних сил з професійним святом. 
“І бажаю нашим Повітряним силам, усім нашим воїнам відчувати гордість українців нашою бойовою авіацією і приносити Україні саме такі бойові результати, які наблизять нашу перемогу – наш справедливий мир для України. Слава Повітряним силам Збройних Сил України! Слава нашому народу! Слава Україні!”, – додав Зеленський.
Скільки саме літаків отримала Україна Зеленський розкривати не став.
До слова, Американське видання Bloomberg 31 липня написало, що перші західні винищувачі вже в Україні. За словами анонімних джерел видання, знайомих із ситуацією, “кількість винищувачів невелика”.
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено