Івано-Франківськ

Українців попередили про ускладнення руху на в’їзд до Польщі: причина

До заторів водіям варто готуватися щонайменше на три місяці.

Українців попередили про ускладнення руху на в'їзд до Польщі: причина

Польща попередила про тимчасові ускладнення руху через кордон із Україною, зокрема на одному з пунктів пропуску. Це пов’язано із ремонтом дорожнього покриття в районі прикордонного переходу на території Польщі. Про це пише ПІК з посиланням на Gazeta.ua

“Найближчим часом рух через перехід Дорогуйськ-Ягодин на польсько-українському кордоні буде суттєво ускладнено. Рух на переході Дорогуйськ-Ягодин буде ускладнено понад три місяці”, – йдеться у повідомленні.

Завершити реконструкцію прикордонного переходу планують до 14 листопада. До цієї дати водіям вантажівок слід очікувати ускладнень руху та бути готовими до довгих черг на в’їзд до Польщі. За можливості радять скористуватися іншими пунктами перетину українсько-польського кордону.

“Ремонтні роботи на переході Дорогуйськ-Ягодин розпочнуться у понеділок, 5 серпня. Але вже у п’ятницю, 2 серпня, на КПП Дорогуйськ зібралася черга близько 300 вантажівок в напрямку України. Приблизний час очікування у черзі на перетин кордону становив 10-12 годин”, – зазначили польські прикордонники.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено