Івано-Франківськ

Палія авто військовослужбовців у Долині взяли під варту: що йому “світить”?

Звинуваченого триматимуть під вартою без визначення розміру грошової застави.

kelepce8803 1 812x400 1 scaled

В Івано-Франківську обрали запобіжний захід жителю Долини, якого разом з братом підозрюють у підпалі трьох автівок військових.

Про це повідомили в Івано-Франківському міському суді.

Так, на судовому засіданні встановили, що підозрюваний, діючи умисно зі своїм братом, спалили упродовж липня-серпня три автомобілі у місті Долина, яким користувалися військовослужбовці ЗСУ.

68a0a9738ed6ce99ee6048e0d71a1b85

Чоловіки вчинили злочин, оскільки їм пообіцяли винагороду за підпалювання релейних шаф на залізниці чи автомобілів, що за зовнішніми ознаками могли належати військовослужбовцям.

“Упродовж кількох тижнів двом братам вдалося підпалити у Долині три автомобілі, які належали військовим. За свою роботу, яку вони підтверджували відео- та фотоматеріалами, брати отримували на картку винагороду у сумі 40 000 гривень. Гроші вони ділили порівну”, — йдеться в дописі.

Судді обрали підозрюваному жителю міста Долина 2005 року народження міру запобіжного заходу — тримання під вартою без визначення розміру грошової застави за ч. 1 ст. 114-1 КК України (перешкоджання законній діяльності Збройних сил України та інших військових формувань в особливий період).

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено