Івано-Франківськ

Брендовий одяг: як вибрати ідеальні речі для чоловіка

Бути стильним та відповідати останнім тенденціям моди не складно.

image1

На думку більшості людей, гардероб чоловіка більш одноманітний та нудний, на відміну від жіночого. І це помилкова думка.

Вдало підібраний брендовий одяг забезпечить комфорт та впевненість. Вона стане успішною покупкою та доповнить ряди якісних речей вашої шафи. Як і жіночий, чоловічий брендовий одяг виготовляється за особливими техніками крою, що дозволяє підібрати річ, яка ідеально підійде за параметрами майбутньому власнику.

Основні помилки, які зіпсують образ

Якщо неправильно скомбінувати та підібрати складові гардеробу, можна з легкістю зіпсувати фінальну картинку. Для цього варто знати, чого не потрібно робити під час створення образу.

  1. Штани. Один із основних елементів чоловічого гардеробу. Довжина штанів має дотримуватися рівня підошви, але в той же час – не йти в підлогу. Посадка не повинна бути завищеною, це робить образ смішним та безглуздим. Класичні моделі штанів ніколи не підвертають. Це допустимо лише при використанні джинсових штанів.
  2. Краватка. Невід’ємна частина гардеробу чоловіків, які дотримуються ділового стилю. Довжина краватки повинна закінчуватися строго на середині пряжки ременя, і ніяк інакше. Ніколи не одягайте краватку разом із сорочками-тенісками, це сильно дешевить загальний вигляд, і навіть дорогий брендовий одяг не виправить цього.
  3. Піджак. При виборі піджака варто звернути увагу на довжину рукава: він не повинен закривати руку повністю, його довжина повинна досягати рівня трохи вище за зап’ястя. Ніколи не застібайте нижній гудзик піджака. Існує правило трьох гудзиків: середній – застебнутий завжди, верхній – іноді, а нижній – ніколи. Піджак не повинен перевищувати довжину куртки чи пальта.
  4. Сорочка. Занадто довга сорочка спотворює фігуру, роблячи її великою та неакуратною. По діаметру торса не повинно залишатися багато зайвої тканини, а плечові шви повинні закінчуватися на закінченні лінії плечей. Якщо ви помітили, що один із перерахованих вище нюансів присутній у вашій улюбленій сорочці – не варто засмучуватися. Вимірявши параметри своєї фігури, цю проблему з легкістю може вирішити ательє з ремонту та пошиття одягу.
  5. Ремінь. При створенні ділової цибулі закінчити образ допоможуть акуратні шкіряні ремені з класичною пряжкою. Колір ременя має бути таким, як і колір черевиків. У стилі casual з підбором ременя можна експериментувати у ширшому аспекті: люверси, велика ширина, заклепки та багато інших цікавих прикрас. Але не перестарайтеся, щоб не виглядати як новорічна ялинка. Також ніколи не носіть ремінь разом з підтяжками.
  6. Шкарпетки. Для спортивного стилю підійдуть укорочені моделі, а ось для ділового – довжина носка має бути такою, щоб при присіданні ваша нога не проглядалася. Колір підбирають відповідно до штанів.

Правильне комбінування елементів одягу та дотримання базових правил створення ідеального образу допоможуть створити справді унікальний look., який підкреслить особливості характеру та стилю.

Чому варто купувати саме брендовий одяг

Виробники брендових речей не просто мають можливість ставити високий прайс на свій товар. Свою популярність вони підтверджують роками, виготовляючи одяг найвищої якості. Тому їхні клієнти готові платити саме за універсальність, комфорт та відповідальний підхід до виготовлення елементів гардеробу.

Під час створення брендових речей, виробники використовують натуральні матеріали. Пошиття відбувається за правильною передовою технологією, що дозволяє шити речі ідеального крою без заводського шлюбу та нерівностей.

Брендовий одяг більш ексклюзивний. Компанії завжди повинні знати основні модні тенденції в реальному часі. Тому їхні команди одними з перших розробляють унікальні моделі, яких на ринку дуже мало чи ні зовсім.

Як відрізнити оригінальні брендові речі від підробки

Щоб не стати ошуканим та заплатити за справді якісний товар, потрібно знати, як правильно визначити оригінальність речі. Для цього слід перевірити речі за кількома критеріями:

  • акуратність пошиття та рівність швів – обов’язкова складова роботи бренду, який вкладає у свій розвиток величезні гроші;
  • розмір, зазначений на бирці, повинен відповідати реальному, без будь-яких похибок;
  • тканина повинна бути щільною та приємною на дотик, без додавання сторонніх синтетичних матеріалів;
  • оригінальні речі завжди мають сертифікат, що підтверджує, який ви можете попросити пред’явити.

Бути стильним та відповідати останнім тенденціям моди не складно. Головне – почуття стилю та уважність, і згодом ваш гардероб набуде великої кількості правильних брендових речей.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено