Івано-Франківськ

Шмигаль на Чернігівщині: виділяємо 2,7 мільярда гривень на відновлення у чотирьох областях 

Прем'єр-міністр України оцінив процес відновлення у Чернігівській області.

photo 5310133140997660042 y scaled

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль перебуває із робочим візитом у Чернігівській області. Там провели виїзне засідання Уряду. Під час якого вирішили направити на комплексну відбудову чотирьох населених пунктів – 2,7 млрд грн.

Йдеться про такі населення пункти: Ягідне на Чернігівщині, Посад-Покровське на Херсонщині, Циркуни в Харківській області, Тростянець на Сумщині, пише ПІК.

 “Зазначені кошти мають піти на відновлення критичної інфраструктури, ремонт і будівництво нових житлових будинків, дитячих садочків, амбулаторій, захисних споруд та адміністративних будівель”, – каже прем’єр-міністр.

7e781bdc 394c 41c9 84e9 3ac215e42fb7 scaled

Окрім того, він зазначив, що цьогоріч для Чернігівської області виділили 2,6 млрд грн на ліквідацію наслідків війни 2,6 млрд грн. З них 1,5 млрд грн – на будівництво фортифікацій.

“Понад 355 млн грн виділили з фонду ліквідації наслідків збройної агресії на ремонт соціальних об’єктів та реконструкцію водопровідної насосної станції. Кошти вже перераховані, роботи виконані. Також Чернігівській області виділили понад 450 млн грн цільових субвенцій. Зокрема 153 млн грн Уряд направив на облаштування безпечних умов у школах. Це передусім розбудова укриттів. Ще майже 60 млн грн спрямовані на відновлення закладів освіти, які були пошкоджені через воєнні дії. Бачимо, що відновлення в області триває, але маємо прискорити цей процес.”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено