Івано-Франківськ

900 доба війни в Україні: в районі Вовчанська відбулося шість бойових зіткнень

Розпочалась дев’ятисота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби, 10 серпня, на фронті було 114 бойових зіткнень. Окупанти вдарили по позиціях позиціях українських підрозділів та населених пунктах ракетою, завдали 73 авіаційних удари, залучивши 106 КАБів.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії. Тут відбулося шість бойових зіткнень. Всі — в районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу добігла десяти. Сили оборони відбили усі штурмові дії противника біля Синьківки, Берестового, Глушківки та Стельмахівки.

“На Лиманському напрямку наші війська відбили 17 атак окупантів в районах населених пунктів Невське,  Макіївка, Терни, а також у Серебрянському лісі. На Сіверському напрямку Силами оборони України зупинено сім штурмових дій поблизу Білогорівки, Спірного і Виїмки”, – зазначають у Генштабі.

Окупанти 11 разів намагалися прорвати оборону в районах Білої Гори, Іванівського та Часового Яру. Біля останнього відбулося понад 80 відсотків усіх боєзіткнень.

На Торецькому напрямку ворог здійснив десять атак неподалік населених пунктів Північне, Залізне, Дружба, Нь’ю-Йорк та Торецьк. На Покровському напрямку захисники відбили 38 ворожих штурмових дій. Найбільше їх було в районах населених пунктів Желанне, Гродівка і Воздвиженка.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили ворожі атаки у районах Красногорівки, Георгіївки, Парасковіївки, Карлівки та Костянтинівки, де окупанти дев’ять разів намагалися прорвати оборону наших військ.

До слова, за минулу добу українські воїни знешкодили понад 1220 російських загарбників.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено