Івано-Франківськ

Громадський діяч та військовий з Івано-Франківська звернувся до чоловіків-ухилянтів

"Або ми захищаємо Україну і своїх рідних зараз, або “руцкій мір” з вбивчими орками прийде у ваш дім".

pereviznyk 396x380 1

Відомий громадський діяч та військовослужбовець Віталій Перевізник закликає українців до єдності та розуміння ролі захисників у нашому житті. Також він закликав протистояти спробам дискредитації військовослужбовців.

«Непростий проживаємо час – час війни! Щодня тисячі українських Героїв виконують свій обов’язок у захисті Вітчизни, віддаючи своє здоров’я, а часом і найдорожче, що в них є – своє життя», – наголосив Віталій Перевізник.

Зокрема, військовослужбовець звернув особливу увагу на проблему недооцінки ролі військових, які після поранень несуть службу в територіальних центрах комплектування (ТЦК).

«На жаль, нерідко ті, кого ще вчора називали Героями, а нині несуть службу у ТЦК за станом здоров’я після поранень, стали для багатьох людей “ворогами”, пройшовши пекло війни, втрачаючи своїх друзів на передовій», – зазначив він, додаючи: «Чи справедливо це?! Звісно ні! І кожен адекватний українець це розуміє».

Він також застеріг від впливу ворожої пропаганди:

«Ворог підступний – він не спить, розсилаючи фейкові дописи в усіх соцмережах за допомогою ботоферм, аби дискримінувати військових перед своїм народом і послабити дух боротьби українців проти москалів».

Особливу увагу було приділено важливості єдності народу та підтримки захисників. Кожен повинен розуміти: “ми мусимо перемогти у цій війні, аби у жоден дім, сім’ю, не прийшла Буча чи Ірпінь зі страшними, всім відомими наслідками”, – підкреслює військовослужбовець.

«Для декого зараз війни нібито не існує… Гучні відпочинки, життя без донатів, презирство до людей у формі, за рахунок котрих вони мають можливість вести бізнес, жити повноцінним життям, їздити на драйвові відпочинки….».

Віталій Перевізник звернувся до всіх чоловіків, які ще не долучилися до захисту країни:

«Або ми захищаємо Україну і своїх рідних зараз, або “руцкій мір” з вбивчими орками прийде у ваш дім, несучи за собою руйнацію, забираючи життя та Волю, що є найбільшою потребністю кожної людини на Землі. Вибір за вами!». 

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено