Івано-Франківськ

“Курськ є фіналом для Путіна”: Зеленський про наступ на РФ

У Курській області триває операція України.

original

Для Володимира Путіна Курськ є фіналом. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні.

“Ми бачимо, як Росія за часів Путіна насправді рухається: 24 роки тому була катастрофа “Курська” – символічний початок його правління; а зараз видно, що є фіналом для нього. І теж Курськ. Катастрофа його війни“, – сказав Зеленський.

photo 2024 08 12 07 20 53

Україна контролює близько тисячі квадратних кілометрів у Курській області, повідомив Зеленський.

“Це, зокрема, райони, із яких російська армія завдавала ударів по нашій Сумщині. Станом на сьогодні й від 1 червня це вже майже 2100 обстрілів території Сумської області. Тому наші операції – це суто безпекове питання для України, звільнення прикордоння від російських військових“, – заявив президент.

Зеленський подякував українським військовим.

“Я дякую усім нашим солдатам, сержантам та офіцерам за сміливість та за результативність дій. Звичайно, я хочу окремо подякувати кожному нашому підрозділу, який поповнює обмінний фонд для нас, для України. Це принципово для нас – повернути всіх наших людей із російського полону”, – сказав глава держави.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський вперше офіційно заявив про операцію у Курській області. Збройні сили України контролюють там 1000 кв. км, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено