Івано-Франківськ

Росіяни примусово відправляють молодіжні загони з Донеччини на Курщину

На тимчасово окупованих територіях окупанти проводять не багатолюдні мітинги.

Росіяни примусово відправляють молодіжні загони з Донеччини на Курщину

Росіяни в примусовому порядку на тимчасово окупованих територіях Донеччини створюють молодіжні загони для відправки на Курщину. Це це одна пропагандистська акція Кремля, пише ПІК з посиланням на Центр національного спротиву.

“Під об’єктиви відеокамер “добровольців” пакують в автобуси й відправляють  для нібито допомоги постраждалим курянам. Місцевий колаборант сергій добровольський розповідає, що тільки з ТОТ Донеччини у росію планується відправити щонайменше сотню молодих людей. Втім, жаліється кремлівський посіпака — виконати план поки що не вдається”, – йдеться у повідомленні.

Там також додали, що на тимчасово окупованих територіях російські окупанти проводять не багатолюдні мітинги, на яких бюджетники та російські гастролери на камеру імітували підтримку жителям Курської області.

Нагадаємо, що ввечері сьомого серпня у Курській області росії ввели режим надзвичайної ситуації. Пропагандистські телеграм-канали повідомляли ЗСУ нібито увійшли до Курської області та закріпилися в прикордонній зоні. Українські військові та влада офіційно не коментують бойові дії на Курщині. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено