Івано-Франківськ

Під контролем України 74 населені пункти у Курській області

За сьогодні, 13 серпня, ЗСУ просунулися на 1-3 км.

photo 5323700758002131308 w scaled e1723566528591

Під контролем України 74 населені пункти у Курській області російської федерації, про це ввечері 13 серпня повідомив Президент України Володимир Зеленський, пише ПІК.

“Постійно на зв’язку з Головкомом Олександром Сирським: доповіді щодо фронту та нашої операції в Курській області. Попри складні, інтенсивні бої, просування наших сил на Курщині триває, обмінний фонд для нашої держави поповнюється. Під контролем України 74 населені пункти”, – повідомив Зеленський. 

Як повідомив Зеленському Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, за сьогодні українськими військами на Курщині взято близько 40 кв.км території.

“Ситуація, попри високу інтенсивність бойових дій, перебуває під контролем. Продовжуємо операцію”, — сказав Сирський.

Наразі, на Курщині проводять перевірки та стабілізаційні заходи.

“Продовжується розробка гуманітарних рішень для цих територій. Підготовка наших наступних кроків триває”, – додав Зеленський.

Нагадаємо, 12 серпня президент України Володимир Зеленський вперше офіційно підтвердив, що ЗСУ проводять операцію у Курській області Росії. Своєю чергою Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що українській військові контролюють 1000 кілометрів квадратних території РФ.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено