Івано-Франківськ

Американські благодійники допомагають відновити пошкоджені корпуси ІФНТУНГ

Зокрема, американська благодійна організація GEM вже передала вузу першу партію вікон. 

Американські благодійники допомагають відновити пошкоджені корпуси ІФНТУНГ

Американські благодійники, а саме організація Global Empowerment Mission (GEM) одні з перших зголосилися надати благодійну допомогу університету нафти і газу після російської атаки, 22 червня, пише ПІК.

“Вони мають передати закладу 165 вікон для засклення пошкоджених навчальних корпусів, 68 з яких ІФНТУНГ вже отримав кілька днів тому. Вікна виготовлені за відповідними замірами: для головного (8 вікон), четвертого (28 вікон) та п’ятого (32 вікна) корпусів”, – повідомляють у пресслужбі університету. 

А у четвер, 15 серпня до навчального закладу особисто завітають операційний директор представництва GEM в Україні Андрій Негрич, керівник з віконної програми та проєктів GEM в Україні Олександр Бабенко та
керуючий місій з гуманітарних напрямків GEM в Україні Артем Левітас. Вони разом із головою ОВА Світланою Онищук оглянуть темпи встановлення вікон та загалом процес відновлення навчальних корпусів.

Довідково: Global Empowerment Mission (GEM) – це американська некомерційна організація, заснована у 2011 році як служба реагування на глобальні катастрофи. В Україні організація курує проєкти з реконструкції та надає гуманітарну допомогу постраждалим від війни регіонам. GEM співпрацює зі 152 українськими організаціями.

Американська некомерційна організація Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Фондом Говарда Баффета (HGBF) займається заміною вікон в пошкоджених від російських обстрілів будинках й закладах по всій Україні.

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено