Івано-Франківськ

Марія Яремчук розповіла, чому в фільмі про її батька не знялися Ротару, Зінкевич та його сини

Днями в прокат вийшла довгоочікувана документальна стрічка "Яремчук: Незрівнянний світ краси".

Марія Яремчук розповіла, чому в фільмі про її батька не знялися Ротару, Зінкевич та його сини

Марія Яремчук, дочка Назарія Яремчука розповіла, чому у фільмі про її знаменитого батька не взяли участь Василь Зінкевич, Софія Ротару та сини артиста Дмитро та Назарій, пише ПІК.

Зокрема, Марія в одному з інтерв’ю зізнавалася, що звʼязувалася з Софією Ротару та запрошувала її взяти участь у фільмі, але вона відмовилася, не пояснивши причину. 

Продюсер фільму Максим Сердюк відзначив, що команда пропрацьовала й лінію синів Назарія Яремчука. Зв’язувалися з ними, пропонували дати інтерв’ю, але брати відмовили, також не пояснюючи причин. Щодо Василя Зінкевича, Марія зазначила, що зв’язувалася з артистом щодо участі у стрічці про її батька, проте він також відмовився. 

Донька Яремчука пов’язує це з тим, що Зінкевич усяко уникає публічності, мабуть тому не погодився.

«Зінкевич в принципі відмовляється від публічних проявів. Не думаю, що тут персонально з нами якась історія. Те саме з Левком Тарасовичем Дудківським (засновник і керівник «Смерічки», – ред.), з яким я годинами говорила телефоном. Він розказував мені всі історії і я просила його – так давайте розкажіть нам це на камеру, ми все затвердимо з вами. А він каже – ні, мені не можна переживати, стан здоров’я не дозволить», – розповіла Марія. 

Окрім того, у Марії Яремчук було табу щодо висвітлення теми першого шлюбу батька. Вона вважає, що в цій історії драми вистачить на ще один повноцінний фільм.

Нагадаємо, восьмого серпня в український прокат вийшов документальний фільм про творчий та життєвий шлях зірки радянської та української естради, соліста ВІА «Смерічка» Назарія Яремчука. Ідея стрічки належить доньці співака, співпродюсерці Марії Яремчук. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено