Івано-Франківськ

У Франківську відбудеться перший літній фестивалю класичної музики

"Філармонійні вечори" стануть чудовою можливістю для відпочинку з сім'єю чи друзями.

6d9e9ba6c98008a9f3fedb4aa13e5f67 scaled

З 19 по 22 серпня талановиті колективи Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк та запрошені музиканти будуть дарувати різноманітні емоції та закохувати у світ прекрасної класичної музики.

Захід, що матиме назву «Філармонійні вечори», відбуватиметься на сцені поблизу філармонії (площа Міцкевича) щовечора о 21:00, розповідає ПІК.

thumbnail philharmonic night summer fest 2024 social media 1x1 1080x1080 1

Вхід на фестивальні події – вільний, а під час самих концертів здійснюватиметься благодійний збір на підтримку ЗСУ та для розвитку фестивалю.

“Цими атмосферними вечірніми концертами маємо на меті інфікувати івано-франківців класичною музикою, запалити їхні серця любов’ю і гармонією до високого прекрасного мистецтва. Практика таких фестивалів вже десятиліттями практикується в країнах Європи, тому й хочемо, щоб наше європейське містечко не відставало від культурних тенденції”, – розповів про фестиваль директор філармонії Володимир Рудницький про фестиваль.

Відомі мотиви та вражаюча техніка виконавців будуть представлені в чотирьох концертах, які об’єднані за тематикою чи належністю до епохи. На концерті-завершенні завітають гості зі Львова, які виконають два прем’єрних для Івано-Франківська твори.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено