Івано-Франківськ

Російський обстріл Херсонщини: одна людина загинула, ще 19 – поранені (ФОТО)

З самого ранку і вдень росіяни масовано били по Херсону і передмістях.

462047efb6918ebcae110f3041029a82 scaled

Російські окупанти атакували цивільну інфраструктуру двох районів Херсонщини із артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та безпілотників.

Загалом, внаслідок ворожих атак 19 людей отримали травми, загинув чоловік, пише ПІК з посиланням на поліцію Херсонщини.

“Внаслідок російських атак пошкоджено 29 об’єктів: 16 приватних будинків, чотири цивільні автомобілі, службовий автомобіль поліції, об’єкти критичної інфраструктури, будівлю майстерні, два гаражі та стільки ж господарських споруд”, – йдеться у повідомленні.

У Бериславі внаслідок атаки виникла пожежа та постраждав 51-річний чоловік. Він отримав термічні опіки обличчя, голови, тулуба, рук та ніг, його стан тяжкий.

У Станіславі окупанти вдарили дроном  по працівниках місцевої пожежної охорони, які ліквідовували попередні ворожі атаки. Постраждали четверо рятувальників, вони отримали контузії та вибухові травми.

В Антонівці через російські обстріли отримала поранення 15-річна дівчина та семеро дорослих.  Пізніше, після чергової атаки, ворог скинув вибухівку з дрона на людей.

” Загинув 58-річний чоловік, ще двоє отримали поранення: у 61-річного чоловіка вибухова та черепно-мозкова травми, 75-річний містянин дістав уламкове поранення ноги. По населеному пункту вдарили і з міномета, поранено 51-річного чоловіка”, – йдеться у повідомленні.

Російські БпЛА також атакували об’єкти критичної інфраструктури в обласному центрі та навколишніх населених пунктах.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено