Івано-Франківськ

Буданов пояснив, кого Україні найперше планує повертати з полону

Зокрема, особливу увагу приділяють поверненню азовців.

Буданов пояснив, кого Україні найперше планує повертати з полону

Україна із російського полону у першу чергу важко поранених, жінок, тих, хто перебуває в полоні вже довгий час та воїнів з «Азовсталі». Про це заявив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, пише ПІК.

«Ми будемо намагатися дотримуватися наступних принципів: перше – повертати в першу чергу всіх важкопоранених та тяжкохворих. Друге – всіх жінок, третє – всіх, хто знаходиться в полоні вже довгий час. Чим довше він знаходиться в полоні, на жаль, тим більше ми будемо займатися тим, що будемо максимально зусиль прикладати на повернення такої людини. Четверте – особливу роль для нас займає трагічний епізод – це події на «Азовсталі», – сказав він.

Очільник Розвідки додав, що питанню повернення тих, хто був на «Азовсталі», українська влада приділяє особливу увагу. Так само докладатимуть максимум зусиль для повернення всіх інших цивільних бранців, які знаходяться в полоні, як з початку повномасштабного вторгнення, так і тих, хто вже біля 10 років там знаходиться.

“Не будемо забувати про кримських татар і інших груп, на які ми так само звертаємо увагу. Такі рішення будуть прийняті сьогодні. Вони будуть втіленні в життя”, – запевнив Буданов. 

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено