Івано-Франківськ

Ворог вдарив по промисловому об’єкту у Тернополі – ОВА (ФОТО)

Обійшлося без постраждалих.

photo 5341708086995445152 y scaled

Близької третьої ночі 20 серпня російські військові завдали удару по одному із промислових об’єктів у Тернополі. На місці влучання трапилася пожежа.

Про це розповіли під час брифінгу в Тернопільській ОВА, передає ПІК.

“Внаслідок влучання ворожого предмету відбулося загоряння ємкості, де зберігалися паливно-мастильні матеріали. О 06:50 пожежу локалізували. Наразі триває її гасіння. До ліквідації пожежі залучені понад 90 рятувальників та 20 спеціальних машин, а також два пожежних потяги з Тернополя і Львова. Внаслідок події постраждалих не було”, – розвів Віктор Маслей, начальник управління ДСНС в Тернопільській області.

Screenshot 2024 08 20 09 42 44 904 edit com.facebook.katana scaled

Після атаки у Тернополі та сусідніх селах здійснили заміри якості повітря. Перевищень шкідливих речовин в повітрі наразі не зафіксували.

“Заміри проводилися на межі житлової зони. Їх провели в семи точках: у Тернополі на вулиці Набережна, 1, Котляревського 34, Бродівська 44, Білецька, Об’їзна, село Підгороднє, село Кутківці. Саме такий напрям обрали, тому що напрям вітру південно-західний. Факел піднявся досить високо, і шкідливі речовини пішли в високі шари атмосфери, які розсіюються далі за рухом повітряних мас в напрямку Козови та Теребовлі. Наразі перевищень вмісту шкідливих речовин не має. Є сліди продуктів згоряння”, – сказала Оксана Чайчук, головна державна санітарна лікарка області.

До слова, під час нічної атаки по Україні, Сили ППО збили 28 повітряних цілей: одну крилату ракету “Іскандер-К”, дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 25 ударних безпілотників

Читайте також: 

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено