Івано-Франківськ

“Укрпошта” доставлятиме паспорти у дипломатичні установи України в різних країнах

Єдина ціна доставки у будь-яку країну світу складатиме 6 доларів США  та 10 грн ПДВ.

"Укрпошта" доставлятиме паспорти у дипломатичні установи України в різних країнах

Міністерство закордонних справ України залучило національного поштового оператора “Укрпошта” до доставки документів, насамперед закордонних паспортів, у закордонні дипломатичні установи України. Про це повідомляє пресслужба МЗС, пише ПІК.

“21 серпня 2024 року МЗС та Укрпошта уклали Меморандум про співпрацю, який закладає основу для реалізації проектів у сфері міжнародних поштових відправлень. Планується, що новий сервіс зручної  та доступної доставки паспортів запрацює вже у вересні”, – йдеться у повідомленні.

Використовуючи технологію електронної марки з QR-кодом, українці будь-де в світі зможуть оплатити доставку закордонного паспорту в особистому кабінеті на сайті Укрпошти. Єдина ціна доставки у будь-яку країну світу складатиме всього 6 доларів США  та 10 грн ПДВ, що в рази дешевше в порівнянні з комерційними сервісами.

“Після того, як паспорт виготовлять на території України, Укрпошта забезпечить його швидку доставку на адресу закордонної дипломатичної установи України в країні, де замовляли паспорт, для його подальшої видачі заявнику”, – додають в установі. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено