Івано-Франківськ

Росіяни можуть здійснити ядерну провокацію на Курській АЕС

Російські окупанти самостійно можуть здійснити провокацію на Курській АЕС та спробувати вивести її на міжнародний рівень.

15b02725dc662af6

Російський диктатор путін звинуватив ЗСУ в спробі атакувати Курську АЕС у ніч на 22 серпня. Це свідчить про те, що росіяни можуть здійснити таку провокацію та вивести її на міжнародний рівень.

Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони Андрій Коваленко.

За словами керівника Центру протидії дезінформації, бажаний сценарій росіян зі штурмом ЗСУ Курської АЕС для подальшого звинувачення в ядерному тероризмі розсипався, але альтернативного в них нема, тому до пропаганди підключився путін.

“Російський нелегітимний розповів, буцімто ЗСУ намагалися вночі атакувати АЕС. Чиста брехня, яка вийшла після провальних заяв росіян про підготовку Україною “ядерної провокації” на Курській і Запорізькій АЕС у минулу п‘ятницю”, – зазначив Андрій Коваленко.

На його думку, це свідчить про те, що російські окупанти самостійно можуть здійснити провокацію на Курській АЕС та спробувати вивести її на міжнародний рівень.

Керівник Центру протидії дезінформації вважає, що загроза ядерної провокації з боку Росії цілком реальна, оскільки в справу вже включився особисто диктатор РФ.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено