Івано-Франківськ

Концерт Jerry Heil у Львові

Щоб потрапити на концерт Jerry Heil у Львові, купуйте квитки на сайті Kontramarka та у касах міста.

jerry heil scaled

10 листопада 2024 року в приміщенні арена “Малевич” відбудеться концерт Jerry Heil Львів.

Виступ відбудеться в рамках великого осіннього туру популярної співачки, в якому Jerry Heil відвідає з концертами 15 міст. І саме Львів стане завершальним акордом великого туру!

heyl evrobachennya 2024 gettyimages 2151404208 df896e978f9f761e6d7a46e2203ce521 1200x675 scaled

Міжнародні успіхи

Цьогоріч Jerry Heil разом з alyona alyona гідно представляли Україну на “Євробаченні-2024”. Не кожен рік нам вигравати, але й 3 місце – потужний результат.

До речі, днями стало відомо про ще одне досягнення Jerry Heil, адже наблизилась до омріяної премії Греммі. Вона пройшла верифікацію та стала членкинею престижної премії.

По-перше, я можу впливати на глобальну індустрію музики. По-друге, це дозволяє подавати свої треки на премію. Про це трошечки згодом, а поки що давайте просто потішимося”,зізналась артистка.

image1 1

Унікальний музичний стиль

Неповторний музичний стиль та поєднання української попмузики з фольклором робить співачку унікальною особистістю на нашій сцені.

Jerry Heil постійно створює нові пісні та знаходиться у творчому пошуку. Вона впевнена, що найближчі роки українська музика має увійти до глобальних чартів. Але наслідки своєї праці співачка хоче побачити набагато раніше.

“Моє завдання – рости й робити те, що я щиро люблю, з кожним разом ще краще”, – зізналася Jerry Heil в одному з інтерв’ю.

В команді співачки працюють справжні професіонали, які допомагають її зростати та вдосконалюватися.

“Думаю, мені дуже пощастило з командою. Я довіряю людям, з якими працюю. Почуваюся оточеною любов’ю всюди. І знаю, якщо чогось не встигатиму, мої батьки прикриють“, – каже Jerry. 

podpora pro ukrajinu scaled

Концертний вайб

Джері Гейл обожнює виступати перед публікою. Тільки на сцені вона може повною мірою відчути те, що її музика значить для людей.

Концерти — один з кращих аспектів життя артиста, як на мене. Репетиції, саундчеки, хвилювання перед виходом, сотні або тисячі людей співають в унісон, фото після концерту, потім солодке відчуття виснаження після і перегляд ваших відміток в сторі з концерту.. як же я обожнюю це!”, – переконана співачка.

mg6149 6480943376a79 scaled

Вона вважає, що тільки на сцені можна відчути, наскільки сильно і як саме людям резонує власна творчість.

“Вважаю себе дуже щасливою, що вдалося зібрати своєю творчістю навколо себе таких світлих глядачів, слухачів, найкращих людей! Чекаю на вас!”, – каже Jerry Heil.

Щоб потрапити на концерт Jerry Heil у Львові, купуйте квитки на сайті Kontramarka та у касах міста.

image11 scaled

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено