Івано-Франківськ

Ситуація на фронті: “найгарячіше” – на Покровському напрямку

Українські військові стримують наступ противника на всіх напрямках.
456987014 856553379991075 7348697085240407492 n scaled

Фото: Генштаб

Протягом 26 серпня на фронті  кількість бойових зіткнень зросла до 103. “Найгарячіше “зараз на Покровському напрямку.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

“В районах Калинового, Воздвиженки, Новоолександрівки, Пантелеймонівки, Зеленого Поля, Миролюбівки, Гродівки, Новогродівки, Мемрика, Михайлівки, Карлівки – точаться запеклі бої. Наразі ворог намагався 38 разів штурмувати українські позиції. В 14 локаціях боєзіткнення тривають досі”, додають у Генштабі

Ситуація на інших напрямках фронту:

  • Від початку доби, на Харківському напрямку відбулося одне боєзіткнення. Українські військові успішно відбили атаку поблизу Вовчанська.
  • На Куп’янському напрямку захисники відбили вісім атак ворога поблизу населених пунктів Новоосинове, Глушківка, Стельмахівка. Ще дві атаки тривають поблизу Синьківки та Андріївки.
  • На Лиманському напрямку ворог 12 разів атакував в районах Макіївки, Греківки, Дружелюбівки, Невського, Новосадового та Торського. Сім боєзіткнень завершилися, атаки тривають поблизу Пролетарського, Греківки та Невського.
  • На Сіверському напрямку впродовж дня відбулося п’ять боєзіткнень. Ворог наступав поблизу Спірного, Верхньокам’янського та Виїмки.
  • На Краматорському напрямку від початку доби російські війська два рази намагалися потіснити українські підрозділи із займаних позицій поблизу Часового Яру, атаки відбили.
  • На Торецькому напрямку противник за підтримки штурмової авіації сім разів атакував позиції українських військ. Ситуація контрольована.
  • На Курахівському напрямку від початку доби загарбники одинадцять разів атакували українські підрозділи. Намагались просунутися поблизу населених пунктів Красногорівка, Гостре, Георгіївка та Костянтинівка. ЗСУ зупинили дев’ять атак, в трьох локаціях тривають бої.
  • Активізувався окупант на Времівському напрямку. Відбили три штурми противника в бік Вугледара та Водяного, 13 ворожих атак продовжуються в напрямку Пречистівки, Богоявленки та Новоукраїнки.

Також, Сили оборони продовжують операцію в Курській області. За уточненою інформацією, ворожа авіація завдала по території Курщини 26 ударів, застосувавши 44 керованих авіаційних бомби.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено