Івано-Франківськ

У Львові працівниця ОВА не встала під час гімну й показувала середній палець

Наступного дня її звільнили з облдержадміністрації.

У Львові, 23 серпня під час виконання гімну працівниця ОВА сиділа на лавочці й відмовилася вставати. Коли жінці зробили зауваження, вона показала середній палець. Відповідне відео опублікували у мережі, пише ПІК.

“Був захід на підтримку полонених і тих, хто пропав без вісті, де рідні тримали плакати і фотографії своїх синів, чоловіків, братів. Були сльози відчаю, заклики і вимоги до влади. А завершили спільним виконанням державного Гімну. І ось ми співаємо, долоня на серці, а ця істота сидить на лавці і демонстративно втикає в телефон! Ми робимо зауваження, а у відповідь лише зухвалий погляд. Тоді я починаю знімати її на відео, і воно показує середній палець!”, – написала авторка відео.
Вона попросила поліцейських перевірики документи у жінки. Їм вона показала документи та сказала, що працює у Львівській ОВА.

Як розповів виданню Zaxid.net керівник департаменту внутрішньої політики ЛОДА Юрій Горун, зображена на відео жінка справді працювала в адміністрації. Однак її звільнили після того, як вона написала відповідну заяву. Від 24 серпня вона більше не працює в ОВА.

До слова, раніше працівниця Львівської митниці похизувалася дорогим луком та втратила йроботу.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено