Івано-Франківськ

В Івано-Франківському ТЦК прокоментували затримання водія туристичного автобуса

У ТЦК зазначають, що водій "є порушником військового обліку".

news 1698344889 653aafb986c68 scaled

30 серпня з’явилася інформація про затримання поліцейськими та працівниками ТЦК водія туристичного автобуса в місті Яремче. Зокрема, як повідомило Суспільне, це був автобус із Полтавщини, всередині перебували 50 людей.

В Івано-Франківському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки прокоментували цей інцидент, передає ПІК.

“Сьогодні багато ЗМІ та телеграм-каналів опублікували новину про те, що нібито представники поліції та військовослужбовці ТЦК неправомірно затримали водія туристичного автобуса в Яремче. Під час проведення мобілізаційних заходів мобільною групою Надвірнянського ТЦК та СП Івано-Франківської області було виявлено громадянина України призовного віку. В ході спілкування з ним з’ясувалося, що він порушив військовий облік і не має права на відстрочку або бронювання”, – йдеться у повідомленні.

У ТЦК кажуть, що чоловікові запропонували пройти військово-лікарську комісію, на що він добровільно погодився.

“За рішенням ВЛК військовозобов’язаний громадянин України був визнаний придатним до військової служби та направлений для проходження базової загальновійськової підготовки в один з навчальних центрів”, – додають в прикарпатському ТЦК.

Військовозобов’язаних українців закликають оновити свої військово-облікові дані та постійно мати при собі відповідні облікові документи (у паперовому варіанта або ж у додатку “Резерв+” ).

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено