Івано-Франківськ

Масований ворожий удар по Києву: що відомо на цей момент

Столицю атакувала неймовірно велика кількість балістичних ракет одночасно.

166821 1 large scaled

Російській війська завдали чергового ракетного удару по  Києву.  Удар був комбінований – крилатими та балістичними ракетами.

Крилаті ракети, (потенційно Х-101) найпевніше, були випущені близько третьої ночі з бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району саратовської обл.

На Київ ці ракети заходили після складних маневрів, з південного напрямку. Одночасно з підльотом до столиці крилатих ракет, ворог випустив по Києву та передмістю балістичні ракети KN-24/Іскандер-М. До цього всього ще додався один ударний БпЛА.

“Силами та засобами протиповітряної оборони в повітряному просторі столиці було знищено понад десяток крилатих ракет та близько десятка – балістичних та ударний безпілотник! Неймовірно велика кількість балістичних ракет одночасно!“, – повідомили в КМВА.

Наслідки ворожої атаки

Після ракетного удару служби працюють у Святошинському, Голосіївському та Шевченківському районах Києва. За допомогою звернулось дві людини, одну з них госпіталізували.

В Святошинському районі внаслідок падіння уламків горіло 4 машини. Зараз пожежу вже ліквідовано.

Також у Святошинському районі внаслідок падіння уламків сталась пожежа в нежитловій будівлі. Пошкоджено МАФи поблизу станції метро «Святошин», а також скління станції. Станція працює.

В Голосіївському районі пошкоджено корпус котельні, пожежа ліквідована. В Шевченківському районі сталась пожежа на території підприємства.

Ліквідація наслідків триває.

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено