Івано-Франківськ

Перешкоджав професійній діяльності журналістів: посадовець міграційної служби отримав підозру

Підозрюваний не надав відповіді на питання журналістів та умисно вдарив рукою по відеокамері, пошкодивши її.

457467541 544338204606798 4849812860312012614 n scaled

Начальнику Управління Державної міграційної служби в одній із областей повідомили про підозру за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

Про це повідомила Івано-Франківська обласна прокуратура, пише ПІК.

“У липні 2024 року журналісти одного із інформаційних агентств, виконуючи свої професійні обов’язки, прибули до готельно-розважального комплексу на Івано-Франківщині з метою отримання коментаря посадовця щодо статків членів його родини. Вони представилися та, тримаючи в руках мікрофон з написом назви агентства і відеокамеру, почали здійснювати відеозйомку”, – йдеться у повідомленні.

Підозрюваний не надав відповіді на питання журналістів та умисно вдарив рукою по відеокамері, яка перебувала в руках оператора, пошкодивши її.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Ймовірно, фігурантом цієї справи є начальник Управління державної міграційної служби Івано-Франківщини Сергій Саїв, адже вище зазначений конфлікт відбувся саме у нього з журналістами СтопКору. 

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено