Івано-Франківськ

Польські благодійники передали стоматологічне обладнання для 114-й бригади тактичної авіації

У серпні оновлений кабінет з обладнанням від родини Кравчик розпочав роботу і прийом пацієнтів.

8e78b989 e891 4d4a baee 3bdf4855bbdd scaled

У липні, польські благодійники, подружжя Божена та Збігнєв Кравчик, у співпраці з Координаційним Центром #SaveUkraineNow(SUN), передали комплект стоматологічного обладнання для потреб військових 114-ї бригади тактичної авіації, пише ПІК

“Цей стоматологічний кабінет вже працює в повному обсязі для наших військових льотчиків. Він дійсно необхідний в сьогоднішніх умовах, коли військові не мають можливості й часу на відвідування стоматологів у цивільних установах. Тому це економить час та кошти наших хлопців та дівчат. Ще раз дякуємо сімʼї Кравчик за таку хорошу можливість мати такий сучасний стоматологічний кабінет на базі нашої військової частини”, – поділилася враженнями стоматолог 114-ї бригади тактичної авіації пані Леся.

Нагадаємо, що пані Божена Кравчик, стоматолог за професією, використовувала це обладнання у роботі. А після виходу на пенсію, порадившись з чоловіком, вирішила зробити добру справу та передати його в Україну. 

Родина Кравчик співпереживає українцям та українським захисникам. Син благодійників також є військовим.

“Коли я вийшла на заслужений відпочинок, то радилась зі своїм чоловіком, що робити зі стоматологічним обладнанням із мого кабінету. Він запропонував віддати його в Україну, де зараз є потреба і в стоматологічному обладнанні зокрема. Передаємо цей дарунок від щирого серця і віримо, що стане цінним і корисним людям”  — розповіла благодійниця, пані Божена.

Передача допомоги стала можливою завдяки сприянню волонтерок, франківок Наталі Федоляк та Галини Семанюк, які сконтактували благодійників з Координаційним центром SUN та допомогли з організацією. 

У 114-й бригаді розповідають, що до оновлення стоматкабінету також долучився прикарпатський меценат, Президент громадського об’єднання ветеранів армійської авіації — Конотоп Юрій Павлович, який допоміг з будівельними матеріалами та ремонтними роботами. Загалом ремонтні роботи велися близько місяця.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено