Івано-Франківськ

Illinsky house: квартири преміум-класу від забудовника в Києві

Станьте частиною історії улюбленого міста.

66d6bf3a23e507.61978562 scaled

Клубний будинок бізнес-класу Illinsky House – втілення вишуканості та благородства в історичному серці Києва.

Квартира від забудовника гарантує приватний гармонійний простір для життя, що відповідає найвищим вимогам. У проєкті сплітаються століття і епохи – багата історична спадщина та технологічне майбутнє.

Два будинки в стилі неокласики гармонійно вписуються в природний та урбаністичний контекст низинної частини історичного центра Києва. В оздобленні фасадів домінують вишукані, подекуди, рідкісні натуральні матеріали – натуральний камінь, керамограніт, декоративна цегла. Все задля того, аби екстер’єр Illinsky House підкреслював дбайливе ставлення до історії Подолу.

66d6bf3a2186b9.38684509 scaled

Ідеальну оглядовість та оптимальну інсоляцію житлових просторів забезпечать каскадна поверховість та панорамне скління. 125 квартир, а це всього 3-5 квартир на поверсі, обслуговуватимуть 2 ліфти, один з яких спускатиметься у підземний паркінг.

Локація

Оточений ореолом романтики Поділ з його неповторною архітектурою, музеями, театрами, концептуальними ресторанами та сучасним бізнес хабом, став домом для творчої інтелігенції, митців, підприємців та студентів відомих навчальних закладів. Резиденти Illinsky House високо оцінять розвинену інфраструктуру й близькість до ділового центру столиці.

viz 5 scaled

Архітектура та будівництво

Illinsky House — це два будинки у стилі неокласики з урахуванням особливостей історичної забудови Подолу. Для його будівництва використовуються інноваційні технології та натуральні матеріали. Архітектура комплексу підкреслює дбайливе ставлення до історії Подолу.

В оздобленні фасадів домінують натуральний камінь, декоративна цегла та керамограніт. Фасад Illinsky House заслуговує окремої уваги, адже він оздоблюється вишуканими натуральними матеріалами провідних світових виробників: сірий матовий вапняк JURA GREY (Німеччина), вапняк білий матовий CALIZA CAPRI L (Іспанія), цегла керамічна неглазурована Feldhaus Klinker (Німеччина), елегантна плитка Graniti Fiandre (Італія).

4 2

Самобутність проєкту

Самобутність та ексклюзивність клубного будинку Illinsky House підкреслить архітектурно-декоративне освітлення фасаду. Рішення розроблене відомою міжнародною світлотехнічною компанією Expolight.

У темний час доби архітектурно-декоративне освітлення вигідно підкреслить стримане оздоблення класичного фасаду натуральними матеріалами. Підсвічування включатиметься за таймером й дозволятиме контролювати яскравість освітлення.

3 2 scaled

Гостинність

Дизайнерські лобі в Illinsky House — окремий вид мистецтва. Це простори для поціновувачів естетики та функціональності у кожному квадратному метрі. Природні матеріали, комбінація текстур та вишукані меблі додають комфорту й викликають відчуття дому.

Резидентами клубного будинку Illinsky House опікуватиметься досвідчений консьєрж-сервіс. Команда помічників допомагатиме розв’язувати будь-які питання 24/7.

5 2

Безпека та приватність

Клубний будинок Illinsky House зразок того, як мають бути влаштовані безпека, приватність та комфорт резидентів. Тут інсталюють найсучаснішу систему охорони й моніторингу. Інноваційність устаткування, надійність та якість робіт з його монтажу й експлуатації забезпечить досвідчена компанія-підрядник VIDEOHOUSE.

2 3 scaled

Підземний паркінг

Дворівневий підземний паркінг на 143 паркомісця, оснащений системами безпеки та контролю загазованості, гарантує надійне зберігання автотранспорту резидентів. А зарядні пристрої для підзарядки електрокарів суттєво зекономлять час. Охорона, відеоспостереження, інноваційні технології та сучасні системи контролю загазованості — автомобіль у повній безпеці!

6

Гнучкі умови з придбання

Девелопер Alliance Novobud пропонує найкращі умови з придбання нерухомості. Клієнт може скористатися як 100% оплатою, так і розтермінуванням від забудовника. Актуальний перелік акційних пропозицій та варіантів розтермінування можна переглянути за посиланням.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІЛ

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено