Івано-Франківськ

У лікарнях Львова досі перебуває 15 постраждалих від російського обстрілу: двоє – в реанімації

Один із пацієнтів перебуває на апараті ШВЛ у вкрай важкому стані.

img3544 d33951de scaled

Станом на сьогодні, 11 вересня, на стаціонарному лікуванні у лікарнях Львова, після російського обстрілу четвертого вересня,  залишаються 15 людей.

Ще 40 постраждалих, з яких двоє дітей, перебувають на амбулаторному лікуванні, повідомили у Львівській міській раді, пише ПІК.

У реанімації знаходяться двоє пацієнтів, які отримали важкі поранення.

«Один з них – чоловік, 51 рік. Поступив із травмою живота та грудної клітки, наскрізними осколковими пораненнями плеча, рваними ранами стопи та гомілково-ступневих суглобів. Його стан важкий, але стабільний. Інший пацієнт – чоловік, 68 років. Він зазнав проникаючого осколкового поранення грудної клітки, внаслідок чого виник забій легень та серця. У нього дихальна та серцева недостатність. Наразі пацієнт перебуває на апараті ШВЛ у вкрай важкому стані», – повідомили у Першому медичному об’єднанні.

Загалом, за уточненою інформацією, внаслідок обстрілу четвертого вересня у Львові постраждала 71 людина, з них 10 дітей.  Після проведеного лікування, з лікарень уже виписали 15 постраждалих, з них 8 дітей.

Нагадаємо, четвертого вересня, близько п’ятої години ранку ворог здійснив комбіновану атаку по Львову ракетами та шахедами. Внаслідок атаки загинуло 7 людей. Руйнувань та пошкоджень зазнало 189 будівель.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено