Івано-Франківськ

З російського полону повернули 49 українців: серед них захисники “Азовсталі” (ФОТО)

Додому повернулися воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також цивільні люди.

photo 5416017016990589480 y scaled

З російського полону повернули 49 українців. Це воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також цивільні люди. Зокрема, вдалося звільнити ще частину захисників і захисниць «Азовсталі».

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, пише ПІК.

Окрім того, цього разу вдалося звільнити з полону і Леніє Умєрову – дівчину, яку росіяни захопили в заручники, коли вона приїхала піклуватися про хворого батька.

IMG 20240913 140417 768 scaled

“Вдома й Герой України, військовий медик Віктор Івчук. Я дякую всій нашій команді, яка забезпечує звільнення полонених і заручників із російської неволі. І окремо хочу відзначити кожен наш, український, підрозділ, який поповнює обмінний фонд для нашої держави. Всі наші воїни, які беруть у полон російського окупанта, усі наші служби, які знешкоджують російських диверсантів і колаборантів, наближають звільнення наших людей. Маємо повернути додому всіх наших – і воїнів, і цивільних”, – написав президент.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено