Івано-Франківськ

Президент нагородив акторку Ірму Вітовську орденом княгині Ольги (ФОТО)

Нагороду присвоїв президент України.

MyCollages 20 scaled

Акторку театру та кіно, актрису Івано-Франківського драматичного театру — Ірму Вітовську нагородили орденом княгині Ольги III ступеня.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці театру, пише ПІК.

Про відповідне призначення стало відомо з указу президента України №629/2024 «Про відзначення державними нагородами України».

З нагоди Дня українського кіно, за значний особистий внесок у розвиток кіномистецтва, вагомі творчі здобутки, високу професійну майстерність Володимир Зеленський відзначив кількох українських митців.

Також президент присвоїв почесні звання Народного артиста України акторці театру і кіно Інні Капінос та кінорежисеру, актору, оператору, продюсеру Олександру Саніну.

Актору театру і кіно, українському режисеру Ахтему Сеітаблаєву присвоєне звання “Заслужений діяч мистецтв України”. Орденами “За заслуги” ІІІ ступеня відзначили режисера і сценарист Алана Бадоєва.

Довідково:

Ірма Вітовська-Ванца — українська акторка театру та кіно, телеведуча, продюсерка, громадська діячка та благодійниця.  Працює в Молодому театрі, театрі «Золоті Ворота» та Франківському драмтеатрі. Заслужена артистка України.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено