Івано-Франківськ

Анонімний телеграм-канал поширив погрози про теракти у Львові

Наразі тривають оперативні заходи спрямовані на встановлення осіб, що причетні до поширення повідомлень.

d958ae3d70552add1287b11379a84e1e

Сьогодні, 18 вересня, в анонімному телеграм-каналі з’явилися повідомлення з погрозами здійснити теракти у загальноосвітніх навчальних закладах міста Львова. Вони супроводжувалися фотографіями автоматів і бомб, що їх терористи начебто планували застосувати для нападів на школярів.

У МВС повідомили, що телеграм-канал вже заблокували. Він адмініструвався з території російської федерації та налічував 2500 підписників.

“Безпеці громадян, і особливо дітей у школах, завжди приділяється особлива увага. Правоохоронці мають відпрацьований алгоритм реагування у подібних ситуаціях і неухильно дотримуються його зараз. Усі профільні служби задіяні в межах компетенції”, – йдеться у повідомленні МВС.

У свою чергу міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що завтра вранці біля входу до кожної школи поліцейський та представник школи перевірятимуть всіх, хто заходить.

“Ще сьогодні правоохоронці здійснять низку заходів безпеки на території всіх шкіл міста. Деталі не розголошуємо. Завтра вранці біля входу до кожної школи поліцейський та представник школи перевірятимуть всіх, хто заходить. У навчальний заклад можуть увійти лише поліція, працівники школи та учні. Як тільки з’явиться більше інформації, вона буде опублікована на офіційних сторінках, а не в анонімних каналах”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено