Івано-Франківськ

Будівництво школи у Чукалівці зі збитками понад 13 млн грн: інженеру технагляду повідомили про підозру

Підозру оголосили інженеру технагляду, який не перевіряв обсяги та якість виконаних робіт.

В Івано-Франківську повідомили про підозру інженеру технічного нагляду через службову недбалість під час будівельних робіт у школі в селі Чукалівка.

Як повідомляє прокуратура Івано-Франківської області, Управління капітального будівництва Івано-Франківської облдержадміністрації за результатами проведення публічної закупівлі уклало із підрядником договір на виконання робіт по будівництву середньої школи у селі Чукалівка Тисменицького району. Вартість робіт становила понад 45 млн 600 тис. грн.

Після завершення першого етапу будівництва підрядник та інженер з технічного нагляду підписали акт прийому-передачі виконаних будівельних робіт, до якого внесли недостовірні відомості.

“Підозрюваний не забезпечив належним чином нагляд на об’єкті будівництва та погодив звітну документацію, не перевіривши об’єми виконаних робіт. Внаслідок цього обсяг виконаних робіт був завищений на понад 13 млн грн, чим завдано збитків бюджету. Вказані збитки підтверджено висновками судової будівельно-технічної експертизи”, – йдеться у повідомленні.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено