Івано-Франківськ

Обираємо надійне та стильне металеве ліжко

Сьогодні виробники пропонують велику кількість різних моделей та матеріалів для спальних ліжок.

457373096 1157099405391712 3270849285528936188 n666 scaled

Майже третину життя ми витрачаємо на сон. Ще якусь частину просто відпочиваємо. Тож від вибору комфортного ліжка залежить і якість сну людину, і її загальне самопочуття.

Сьогодні виробники пропонують велику кількість різних моделей та матеріалів для спальних ліжок. Традиційними, міцними та надійними довгий час залишаються моделі з металевим каркасом. Ось вам кілька порад від спеціалістів інтернет-магазину MebelMarket, щодо вибору правильного ліжка.

На що звертати увагу при виборі металевого ліжка

Металеві ліжка можуть бути різного розміру: односпальні, полуторні та двоспальні. Однією з їх переваг є міцність та надійність матеріалу. При виборі кожен споживач орієнтується на власні потреби, загальну стилістику та вільний простір кімнати, а також на власні побажання та уподобання.

Виробники пропонують різноманітні моделі класичного, сучасного та вишуканого стилів. Моделі з кованими бильцями мають гарний вигляд, чудово вписуються в різні стилі інтер’єру, створюють відчуття витонченості та елегантності.

На які параметри звертати увагу при виборі:

  • Конструкція виробу, види кріплень, висота та ширина ніжок.
  • Розмір спального місця. Не залежно від того, вибираєте ви односпальне чи двоспальне ліжко, фахівці радять обирати максимальний розмір, зважаючи на наявність вільного простору в кімнаті. Таким чином ви забезпечите комфорт та зручність.
  • Жорсткість каркаса. Обирайте тверду основу, яка забезпечить правильну підтримку хребта.
  • Стійкість та міцність ніжок. Звертайте увагу на тип ніжок для забезпечення надійного та стійкого розміщення ліжка на підлозі.
  • Стиль. Класичні та сучасні моделі зазвичай добре вписуються у будь-який інтер’єр. Але кольори та окремі деталі повинні гармонійно поєднуватися у приміщенні.
  • Безпека. Обирайте моделі від надійних виробників, які не використовують у виробництві хімікати, формальдегіди та інші шкідливі компоненти, які можуть викликати алергічні реакції та шкодять людям і довкіллю.

Щоб зрозуміти, яке ліжко вам обрати, ознайомтеся з рекомендаціями дизайнерів та з моделями, що представлені в каталозі інтернет-магазину. Вибирайте універсальні моделі з прямими лініями, простими деталями та декоративними елементами.

Переваги ліжка з металу

Якщо ви досі сумніваєтеся, обрати металеве ліжко чи дерев’яне, пропонуємо звернути увагу на декілька переваг такого виробу.

Універсальність. Металеві ліжка чудово впишуться у будь-який інтер’єр.

Волого- та вогнестійкість. Металеве ліжко практично не піддається зовнішньому впливу: зміні температур, вологи, іржі тощо.

Гігієнічність та гіпоалергенність. Такий виріб легко очищувати від пилу, він не накопичує забруднень, а матеріали, з яких він виготовлений, не завдають шкоди людям та довколишньому середовищу.

Простота експлуатації. Проста конструкція металевого ліжка не вимагає додаткових капіталовкладень. Також завдяки цьому його легко можна відновити фарбуванням.

Довговічність. Стійкість до пошкоджень та деформацій забезпечують металевому виробу тривалий термін служби та збереження естетичного вигляду.

Не зважаючи на те, що металеві ліжка конкурують з дерев’яними, слід зважати, що вони мають мінімум недоліків, наприклад, істотну вагу, але є прийнятним та практичним варіантом для облаштування квартири чи приватного будинку.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено