Івано-Франківськ

Чи можна вживати суші під час схуднення? Що на цей рахунок думають дієтологи?

Суші переважно складаються з рису та риби, які швидко насичують організм.

11122222

Суші – це улюблена страва багатьох людей. Вони смачні, поживні та доступні. А ще їх можна замовити з доставкою прямо до вашої оселі. Доставка суші в Хмельницькому працює без вихідних. Хоча багатьох турбує питання, чи не надто суші й роли калорійні? Чи можна таку страву вживати під час схуднення? Суші – це страва з японської кухні, яка складається з риби, вареного рису та водорості норі. То ж чи справді вони калорійні? Та чи можна суші вживати щодня?

Чи можна суші вживати під час схуднення?

Суші – це страва досить суперечлива. Одні настільки полюбляють суші, що ладні їсти їх майже не щодня, а інші люди ставляться до цієї страви скептично. Вважають їх калорійними та шкідливими для здоров’я завдяки тому, що до складу може входити сира риба.

Суші переважно складаються з рису та риби, які швидко насичують організм. Кожен з продуктів – це необхідна енергія, яка потрібна для того, щоб системи та органи нормально виконували свою роботу. Калорійність суші та ролів різна, але вона не перевищує калорійності виробів з борошна. Тому ресторани паназійської кухні частіше відвідують люди, які піклуються про своє здоров’я.

Як вираховується калорійність суші?

Калорійність суші допомагає швидко вгамувати голод, не впливаючи на фігуру. Тому дієтологи радять вживати суші навіть під час дієти. Щоб розуміти, скільки калорій містить порція суші, потрібно порахувати калорійність кожного з інгредієнтів.

Не зважаючи ні на що, морська риба повинна бути присутня у раціоні кожної людини. Адже в ній міститься велика кількість поживних речовин. Червона риба містить найбільшу кількість незамінних жирних кислот омега-3 і омега-6. Регулярне вживання риби знижує ризик виникнення інфарктів, інсультів, хвороби Альцгеймера та інших серйозних захворювань.

Якщо ви дотримуєтеся головного правила схуднення, а саме, витрачаєте стільки калорій, скільки спожили під час їжі, то зайві кілограми вам не загрожують.

Корисні властивості суші

Багато дієтологів сходяться на думці, що, вживаючи суші, можна схуднути. Саме з цією стравою можна робити розвантажувальні дні. Завдяки споживанню у їжу свіже приготованих суші, можна отримати велику кількість поживних речовин, таких як:

  • клітковина;
  • вуглеводи;
  • вітаміни;
  • білок тощо.

Обсяг однієї порції дуже малий, але страва дуже ситна. Тому дозволяє швидко вгамовувати голод. Для такої дієти також ідеально підійдуть веганські роли.

Суші і роли містять наступні корисні речовини:

  • Мінерали: кальцій, магній, фосфор, натрій, калій, які позитивно впливають на здоров’я зубів, кісток та нервової системи;
  • Мікроелементи: залізо, цинк, мідь, селен, марганець, які відповідають за центральну нервову систему і кістковий мозок;
  • Амінокислоти, які дуже корисні для кісток та гарного зору.

Одного чи двох раз на тиждень буде цілком достатньо. Замовляючи суші під час схуднення, надавайте перевагу перевіреним закладам, щоб бути стовідсотково впевненим у якості продуктів. Одним з таких є Пронто.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено