Івано-Франківськ

На Львівщині дорогою до лікарні чоловіку провели 21 дефібриляцію

У пацієнта в кареті швидкої 13 разів зупинялося серце.

На Львівщині дорогою до лікарні чоловіку провели 21 дефібриляцію

На Львівщині медики отримали виклик, причиною до якого був пекучий біль в грудній клітці. Приїхавши на місце та провівши первинний огляд пацієнта, вони встановили діагноз гострий коронарний синдром з елевацією сегмента ST, кардіогенний шок. І вирішили госпіталізувати чоловіка до лікарні. Про це повідомляє Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, пише ПІК.

«В дорозі стан пацієнта різко погіршився, сталася раптова зупинка кровообігу. Чоловік був постійно під ЕКГ-моніторингом, тож ми побачили, що це фібриляція шлуночків. Дефібриляція, яка була успішною, і продовжуємо рух. Проте таких раптових зупинок кровообігу сталося загалом, поки ми їхали у Львів, 13! Всі вони були успішно відновлені і в процесі відновлення було проведено 21 дефібриляцію», – говорить парамедик Орест Левіцький.

Так хворого у важкому, але стабільному стані доставили в профільний лікувальний заклад Львова. Станом на сьогодні пацієнт стабільний, переведений з відділення анастезіології та інтенсивної терапії в кардіологічне відділення.

Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено