Івано-Франківськ

У Коломиї працівниця психоневрологічного інтернату побила підопічну (ФОТО)

Няня закладу вдарила 19-річну дівчину по спині, боці та голові.

У Коломиї працівниця психоневрологічного інтернату побила підопічну (ФОТО)

У Коломиї трапився ганебний інцидент у жіночому психоневрологічному диспансері: працівниця побила підобічну. Про це у Телеграм повідомив Уповноважений з прав людини Дмитро Лубінець, пише ПІК.

“Учора до мого Представництва в Івано-Франківській області надійшла інформація, що в жіночому психоневрологічному інтернаті у Коломиї працівниця закладу ймовірно побила підопічну. Реакція була миттєвою – моя Представниця в області Євгенія Мнишенко спільно з командою негайно виїхала на місце події”, – написав він.

Омбудсмен додав, що за фактом побиття поліцейські відкрили кримінальне провадження, а керівництво закладу відсторонило працівницю від роботи.

У обласній поліції зазначили, що під час вечері між 54-річною молодшою медсестрою та дівчиною стався конфлікт. В ході якого жінка вдарила підопічну інтернату металевою чашкою по голові та металевим предметом по спині.

У коментарі ПІК представниця Уповноваженого з прав людини в Івано-Франківській області Євгенія Мнишенко повідомила, що наразі потерпіла 19-річна дівчина у задовільному стані. 

“Ми поспілкувалися з 19-річною дівчиною. Вона розповіла, як усе трапилося.За словами дівчини, няня вийшла з себе, зреагувала погано на якісь її коментарі, і нанесла їй удари в область спини, боку і голови. Правоохоронці виїхали негайно на виклик, одразу зареєстрували кримінальне провадження, наразі триває слідство”, – сказала пані Євгенія.

Вона також зауважила, що часто під час перевірок таких закладів з’ясовується, що керівництво не веде журналу тілесних ушкоджень. Тут він був і також уся необхідна операція про побиття.

“Це жахливі випадки. Ми часто чуємо у виправдання про порушення у певних закладах, що немає грошей, але в більшості це питання не про гроші, а людське поводження”, – додала вона.

Читайте також у ПІК:

 

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено