Івано-Франківськ

Керівництво не виходить на контакт: у Калуші проблеми з філією ТЕЦ

Зараз на підприємстві триває процедура банкрутства.

Керівництво не виходить на контакт: у Калуші проблеми з філією ТЕЦ

У Калуші ситуація з надання послуг із централізованого опалення філією Калуської ТЕЦ ТОВ «Констанза» залишається невідомою. Про це повідомляє міська рада, пише ПІК.

“Зараз на підприємстві триває процедура банкрутства. Керівництво не виходить на контакт, і не відвідує ані засідання місцевого оперативного штабу, ані засідання обласного, який відбувся минулого тижня. Водночас начальник обласного штабу звертатиметься в СБУ з даного питання”, – йдеться у повідомленні.

Втім, заступник міського голови Богдано Білецький поспілкувався з головним інженером Калуської ТЕЦ, який запевнив: технічно електростанція готова до роботи, виконано всі необхідні ремонти.

460603083 926980689463968 6130266806665211156 n scaled

Керівник КП «Калуська енергетична компанія» Петро Шевчук доповів на засіданні оперативного штабу міськради про роботи із підготовки опалювального періоду на підприємстві: ремонтують тепломережі, приводять до ладу котельні.

“Через відсутність комунікації з боку Калуської ТЕЦ, не можуть визначитися із проведенням гідравлічних випробувань. Щодо зазначеного питання зверталися на початку вересня, відповіді від ТЕЦ, на жаль, не отримали”, – сказав він.

Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено